Nu renunta la anticonceptionale in mijlocul foliei ca vei avea mai multe probleme. Du-te urgent (azi) la medicul care ti le-a recomandat (sau la un alt ginecolog). Cel mai probabil ca Logest nu se potriveste corpului tau si va trebui inlocuit cu altceva. Dar du-te azi ca si asa ai amanta extrem de mult. E foarte important ca la constatarea efectelor adverse la contraceptive sa consulti medicul.
Sa renunti la anticoncptionale si sa mergi la un medic endocrinolog, si la un medic ginecolog(daca va mai fi necesar). Documenteaza-te asupra efectelor anticonceptionalelor, precum si despre modul cum si in ce situatii pot fi recomandate de catre medic. Sanatate...
In cutiuta o sa gasesti si o intreaga "opera" scrisa despre aceste contraceptive, inclusiv despre efectele lor.Vei vedea ca acolo scrie ca in primele luni de utilizare e posibil sa apara inclusiv acest tip de reactie.In plus, Logest e un contraceptiv cu o incarcatura hormonala minima. Special recomandat celor tinere.Eu n-am avut probleme de la ele.Chiar au fost foarte confortabile... Iar de la cele care sunt cel mai folosite, Yasmine, am avut niste probleme groaznice si niste dureri de nu intelegeam cum de il "consuma" atata lume(si culmea, mi-l recomandase tot medicul). Organismul uman reactioneaza diferit in fata aceluiasi stimul! Ia stai, tu ai luat la recomandarea medicului Logest? Sau ti l-a recomandat vreo prietena?!