Suna la ambulanta ca fiind urgenta si vor fi nevoiti sa te trateze in urgenta!
Cel putin sa iti faca un consult mai amanuntit. Asa au fost si o gramada de lauze care au decedat din cauza unor medici idioti, plictisiti de viata si prea interesati de bani. E viata ta! Asa ca nu amana!
Eu asa te sfatuiesc. Degeaba mergi tu la urgenta, vei sta acolo o mii de ani. Asta e urgenta in Romania...mai bine, suna, sa iti trimita o ambulanta. Normal e sa elimini tesutul ramas, dar, nu e normal sa fie din rau in mai rau!
Sanatate!
Ia un nospa si daca nu iti trece, mergi la un spital de ginecologie. Ai grija la viitoarele sarcini, molara se poate repeta si esti mai predispusa decat alte femei.
Revin cu un update al situatiei mele. Am ajuns la spital intr-un final si SURPRIZA! Sacul gestational nu fusese eliminat asa cum mi s-a spus. Desi oprita din evolutie sarcina, sacul era inca acolo desi dupa ce am
inceput sa sangerez si medicul meu a zis ca este avort spontan M-A CHIURETAT sa fie sigur ca nu a ramas nimic in uter. Ieri mi s-a facut rechiuretare si desi ma simt considerabil mai bine, experienta a fost una traumatizanta
anonim_4396 întreabă: