Imi pare rau sa te aud vorbind asa.eu cred cu tarie ca esti un tanar cu calitati si defecte(oricine le are, altii chiar mai multe, dar nu se gandesc la sinucidere)si eu inca trec prin faza ta, numita "ciudatenie", unii ma considera ciudata, insa mie nu-mi pasa, e ciudatenia mea si ma mandresc cu ea!nu-i lasa pe ceilalti sa te doboare, tu fa ceea ce-ti place (uita-te la filme de la care ai ce invata, adica despre trecerea peste o perioada grea din viata), vei vedea ca nu esti singurul si ca toate pe lumea asta au o solutie! eu te sustin!:*
Trebuie sa te vada un medic psihiatru. El poate trata si asteniile de tipul asta.Tomografia poate fi irelevanta.Cine ti-a recomandat-o?
Da dar ce spun membri din familea mea cand le-am spus asa ca iedee au spus cum sa meg eu la pshiholog ca sunt nebun.Nu neaparat dacamergi la psiholog nu inseamna ca esti nebun iti da sfaturi si te indruma.Asa cred eu despre pshiholog si va multumesc pentru raspunsuri
Vad ca ce ai patit tu ti-a afectat si scrisu, scrii cam aiurea mi-a luat ceva sa citesc ce ai scris tu si invata sa mai folosesti cate o virgula sa intelegem si noi.
Si nu stiu cat despre intrebarea ta, cat timp nu ti sa zis ca ai probleme si atat timp cat esti pe picioarele tale si vezi si realizezi si iti dai seama ce se intampla in jur si nu ai iesiri nu vad ce nu ar fi anormal, si chestia cu sinucisu e ceva normal nu esti om daca nu te-ai gandit la asa ceva cred ca de vina e adolescenta si hormonii.
Sa stii ca am si eu momente din astea.
stau asa si ma gandesc aiurea.cred ca nu am niciun rost in lume.si ma simt ca intr-un vis,fara niciun sens.e ceva mai greu de descris.dar ma calmez singura, sunt foarte optimista, si zambesc mereu.