Sa te duci cat mai repede la ginecolog fiindca ai o infectie genitala care trebuie tratata neintarziat, altfel s-ar putea agrava afectandu-ti viata sexuala si fertilitatea.
Trebuie să mergi la medicul ginecolog, să faci nişte analize şi să urmezi tratamentul. Multă sănătate!
Cel mai indicat este sa mergi la un medic ginecolog pentru un tratament.
@Adolescentul - spalaturile vaginale facute fara recomandarea unui medic pot avea ca urmare disparitia florei vaginale ceea ce favorizeaza posibilitatea unor infectii mai severe...
Iti recomand sa mergi la ginecolog. Este posibil sa ai o infectie, si doar un medic te poate trata.
Fă aburi cu romaniţă, fierbe apa apoi pune romaniţa lasă vreo 10 min după care stai acolo în aburi fă de 10 ori adică 10 seri, dacă nu-i efec poţi folosi lumînărele de betadin dacă nu trece mergi la medic
Buna. mmm mie cam sa vb, dar uite incearca sa faci niste spalaturi vaginale, sa speli cu anumite solutii pasalica ta cat si vaginul in interior( pentru aceste solutii de spalat vaginul mergi la o farmacie fara rusine si intrebi de ele) si cu siguranta ai sa scapi iar daca nu se va rezolva mergi la un medic Bafta!
Auran am confirmat sa mearga la farmacie si sa intrebe am scris in paranteza dupa care i-am recomandat si un medic nu a fost cu rea intentie am spus ce am gandit scuze!
Bună.
Numai consultul medical de specialitate (ginecologic) poate da un diagnostic diferenţial prin analize: recoltarea de secreţie vaginală, un test Babeş Papanicolau, un ecograf intravaginal şi instituirea unui tratament în funcţie de afecţiune.
Înainte de control, nu te speli înauntru, doar la suprafaţă (în caz contrar nu mai este suficientă floră şi nu se poate lua o recoltare).
Tratarea partenerului este obligatoriu pentru combaterea recidivei, activitatea sexuală pe timpul tratamentului se suspendă, lenjeria de corp să fie purtată o singură dată (bumbac 100%), apoi spălat şi fiert (acelaşi regim are şi prosoapele). Vasul de toaletă trebuie şi el curăţat foarte bine cu un produs puternic de curăţat (poţi folosi şi clor, cloramină, domestos, etc.) şi la final dai cu apă foarte fierbinte pentru o curăţare perfectă.
Pa, pa.
Lasa rusinea deoparte si du-te la un ginecolog...si in afara de controlul de rutina spune-i sa iti faca o analiza a secretiei vaginale. poti avea candida. dar asta se manifesta si cu mancarimi.sau flora vaginala scazuta
. go to doctor neaparat
o sa iti prescrie un tratament cu antibiotice!
Si eu am patit! am stat in aburi de ceai de musetel si pe urma m-am uns cu galbenele (dar nu crema de galbenele pentru fata) cauta la farmaciile naturiste. Crema de galbenele este foarte buna. In 3-4 zile iti trece. Oricum ar fi bine sa consulti un medic ginecolog. multa sanatate!