Insuficienta tricuspidiana= inchiderea incompleta a valvelor tricuspide in timpul sistolei, cu intoarcerea unei anumite cantitati de singe din ventricul drept in atriul drept;
Tahicardie=batai rapide ( mai mult de 100 batai/minut), regulate ale inimii; poate fi generata la nivelul atriilor( tahicardie atriala, sinusala) sau la nivelul ventriculilor( tahicardie ventriculara);
Aceasta din urma este datorata primei,
Alterarea functiei miocardului datorita functiei mecanice (probabil malformatie ).
Pentru ca este o modificare organica acolo, nu sistemica (de functionare ), duce in tip la hipertensiune pulmonara arteriala,
Radiografie pulmonara.
- Electrocardiograma.
- Ecografie cardiaca.
exista tratament cu actiune vasodilatatoare, daca nu-l urmati va veti imbolnavi de plamani, am sintetizat tot ce am gasit pe net, nu sunt medic, Lauti-va tratamentul, sau aveti posibilitatea sa o tratati chirurgical (un medic ). Sanatate si numai bine, tratamentele naturiste sunt frectie la picior de lemn, la ce aveti dv, dilatarea vaselor trebuie sa se faca sub control medical, la plante nu puteti sti care este doza si sa va treziti cu altceva mai grav.
Alllinna, mi-a placut ala cu sexul, e intr-adevar la subiect.
Elena, cred ca ar trebui sa te gandesti serios la o pensionare pe caz de boala si o internare la psihiatrie. Boala cardiaca e agravata de lipsa echilibrului psihic, asa ca astea doua trebuie tratate impreuna.
anonim_4396 întreabă: