Du-te la spital. E o urgenta, Emima.
Pierzi lichide si te dezhidratezi, poti intra in colaps. Du-te la gastroenterologie, sa vezi ce este.
repet, ia masuri!
CE?
Unde stai ca vin la tine si Eu de mana te iau si te duc la doctor
Te rog eu frumos pleaca acum nu mai imi raspunde...
Sigur ca pana acuma ai fost la doctor si cred ca ti-a administrat un tratament, posibil cu antibiotice pentru ca, sunt convinsa ca ai facut o toxi infectie alimentara.
Am avut si eu probleme cu deranjamente stomacale insa trebuie sa stii ca, atunci cand iti merge burta trebuie sa tii regim, la inceput doar ceaiuri de afine, sunatoare sau coada racului si mai este un ceai foarte eficient facut din macrisul calului mai apoi mucilagiu de orez, paine prajita, sote de morcovi si atunci cand deja nu mai ai scaune diareice, poti sa mananci carne fiarta, ori la gratar si supite din legume, evitand in perioada respectiva fructele si legumele crude.
Este un produs naturist foarte bun ERIDIAROM din afine si trebuie facut un tratament luand cate 6 pe zi, in 3 prize, dupa ce mananci, iar apoi, ori de cate ori incepi sa ai probleme, iei acest remediu care te va ajuta.
Ajuta la evitarea balonarii si la digestie si carbunele medicinal, precum si REDIGEST (acesta din urma se gaseste la magazinele naturiste).
Un gand bun si multa sanatate.