| florinaxante a întrebat:

Ma numesc Florin, sunt din Suceava si am varsta de 36ani. Acum un an am suferit o operatie ortopedica la glezna piciorului stang. In urma operatiei (mai precis dupa ce au fost scoase firele) am ramas cu o mancarime in zona operata. Mancarimea provine de la niste basicute cu lichid care prin scarpinare se sparg si formeaza cojite. Am fost la un medic dermatolog care mi-a spus ca pielea din acea zona este deshidratata si de aceea ma deranjeaza (sunt mancarimi). Va rog sa-mi dati un sfat sau un tratament daca se poate pentru ca problema ia amploare.

Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| EduardMarius a răspuns:

Doar un medic poate sa iti spuna concret ce poti face.

| Mihaela1964 a răspuns:

Incearca sa aplici pe zona afectata miere de albine, hidrateaza, se foloseste des in mastile pentru ten.Produsele apicole sunt eficiente si repara multe, sper sa-ti mearga si tie.