La varsta asta incepe sa-ti creasca concentratia de testosteron. Testosteronul se transforma in estrogen (hormon feminin) daca nu este folosit cu ajutorul unei enzime numita aromataza.
Hormonii feminini fac sa-ti creasca sani ca la femei si-ti dau rotunjimi ca la femei, iti micsoreaza testiculele si penisul. Ca sa eviti sa te transformi in femeie trebuie sa folosesti testosteronul pe care incepi sa-l faci cam mult. O activitate care foloseste foarte bine testosteronul este viata sexuala. Asta inseamna o femeie cu care sa faci sex regulat de cateva ori pe saptamana. Ea te va reg(u)la. Daca nu ai femeie, alta activitate este sportul intens. Gaseste-ti un hobby: karate, atletism, bodybuilding si practica-l intens ca sa-ti "arzi" testosteronul.
De maine incep si am sa fac sala si am sa ridic greutati mari am sanse sa mise duca sani umflati? adica sfarcurile terog frumos sa-mi raspunzi
Pai logic asa ar fi. Testosteronul mult va fi folosit pentru cresterea muschilor, celalalt iti va dezvolta normal testiculele si penisul si iti va scadea cantitatea de grasime si aromataza nu va mai avea ce sa transforme in estrogen, pentru ca va fi consumat.
Multumesc doamne ce mi-as dori sa am si muschi si sa scap de burta ca am un pic si sa scap de sani iti multumesc ca m-ai ajutat si terog frumos spune-mi cati ani ai si daca miai citit mesaju care tilam lasat in privat sa a adaugi messanger sa mai vorbim
Am 35 de ani, dar din pacate nu pot primi mesaje pe privat, nu stiu ce are contul, asa ca nu ti-am citit mesajul. Oricum, fa sport si va fi foarte bine!
Este o deregare hormonala.Ai grija ce mananci si ce alte substante ei, ma refer la hormoni pentru cresterea muschilor.
Si cum se poate duce prin ce? terapie daca bag sala multa s-ar putea duce?
Deeaandreea9156 întreabă: