| sharkyxxl a întrebat:

ma numesc Mihai si de aproximativ 1 luna am dureri de sold,piciorul drept. Durerile apar atunci cand merg, cand dorrm si in mod special apar spre dimineata, trezindu-ma din somn.Aceste dureri au aparut dupa o perioada in care am mers f mult pe jos si sala de forta.Acestea insa s-au mai diminuat si apar doar la efort. Dimineata cand ma trezesc simt niste pocnituri in sold care dureaza 1 min in timpul mersului...Va rog sa ma ajutati cu un raspun am fost peste tot si nu gasesc solutia durerile apar dupa ce merg 200 de m si dupa aceea durerile devin insuportabile si nu mai pot sa merg deloc, daca stau de exemplu pe banca 1 min si ma ridic sa merg nu mai simt durerea 20 d m dupa aceea, iar nu mai pot sa merg deloc nici macar sa fac un pas

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sosostore a răspuns:

Cel mai bine e o radiografie la doctor, poate fi discopatie sau chiar hernie de disc

| sharkyxxl explică (pentru sosostore):

Am facut radiografie dar a spus ca totul este bine