| Robert2002833 a întrebat:

Buna ziua, ma numesc Robert si cca acum 3 saptamani mi-au aparut niste iritatii de la masca in zona barbiei si in coltul buzelor,mentionez ca nu am folosit nici un fel de crema sau altceva,in tot acest timp m-am spalat doar cu sapun si apa calda de doua ori pe zi dimineata si seara, iar acum au inceput sa se usuce si sa fie galbene sa se faca coji si as vrea sa stiu daca este bine ca s-au uscat si s-au facut ca un fel de cruste. Mentionez ca sunt plecat in Anglia si nu am cum sa ma duc la dermatolog si as vrea opinia dv, cu faptul sa stiu daca este bine ca sunt uscate si au cruste! Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Floridori a răspuns:

In primul rand, igiena cu apa si sapun usuca foarte mult tenul, dar majoritatea oamenilor se spala cu sapun pe fata, deci nu voi comenta prea mult aici, dar ar fi bine sa folosesti produse destinate tipului tau de ten, mai ales ca masca poate irita si daca pielea este deja uscata, este si mai neplacut.

Incearca sa iti cumperi o crema hidratanta daca ai posibilitatea sau si mai bine, o crema Bepanthen.