anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc Tudor si am 13 ani, acum o luna am avut un accident, m-am impiedicat intr-un parc si am cazut in barbie, am ramas inconstient 2-3 minute. Dupa ce m-am ridicat nauc m-am dus la spital, nu simteam aproape nimic si medicul mi-a spus ca am suferit un traumatism cranio-cerebral minor iar a doua zi am avut vertij si a tinut vreo 3 zile iar dupa, am avut doar ameteli care dupa o saptamana au trecut. Inca o saptamana m-am simtit aproape perfect iar dupa m-au apucat iar ametelile si simteam o apasare la nivelul tamplei. M-a internat o saptamana si am facut EEG, tomograf, ecografie si control oftalmologic, toate au iesit PERFECT .1.Este posibil sa-mi fi dereglat urechea interna de la cazatura? 2.In timpul internarii am observat ca inima imi bate puternic si simteam ca se reflecta in pat in timp ce statea, ce ar putea fi? si cum se pot trata amandoua? PS: inca mai am apasarea la nivelul tamplei si ametesc putin.Dau funda, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dandana2015 a răspuns:

Un RMN ai facut?

| Tudor202 a răspuns (pentru dandana2015):

Nu am facut inca.

| dandana2015 a răspuns (pentru Tudor202):

E cel mai elocvent