| Mădăd26 a întrebat:

Bună ziua,mă puteti ajuta cu idei de mancaruri si alimente sanatoase? Țin sa mentionez că am intoleranta la tot ce înseamna lapte,iaurt,smantana etc. Vreau să tin regim la îndemnul medicului dar si în urma la mai multe afectiuni cu care mă confrunt. Printre ele se numără pietre la rinichi, cistita, bacterie E-coli digestiva, bacterie E-coli vaginal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai. cu asta se ocupa. Sa iti stabileasca un meniu corespunzator nevoilor tale.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cred ca ar fi cazul sa consulti un nustritionist cu atatea probleme.

| Mădăd26 explică (pentru suntserios):

Nu ar fi o idee rea, doar că nu stiu cat de mult se pot implica si nutritionistii avand în vedere varietatea problemelor.

| suntserios a răspuns (pentru Mădăd26):

Pai. cu asta se ocupa. Sa iti stabileasca un meniu corespunzator nevoilor tale.

| LisaJulie a răspuns:

Legume cu frunze verzi, ceapa roșie sau verde, roșii, măsline negre sau verzi, castraveți, cartofi fierți, mazăre, fasole uscata sau batuta, ardei gras, porumb fiert dacă se poate natural din grădină, spanac și ciorba de urzici ( asta priamvara), linte și ridiche! Nu uita de ulei de măsline și pește ca somon sau cod și de pâine integrala