| daniela012 a întrebat:

Mama mea a fost internata in spital cu diagnostic de ulcer gastric de 3cm. Acum mama este bine, mananc iaurt cu paine alba in el, supa cu legume, mai are si regim hidric cu compot de mere si ceaiuri. Stiu ca atunci ca v- iesi din spital v-a trebui sa tina regim alimentar strict si tratament. Miercuri ii v-a da drumul. Astazi i-a mai facut o endoscopie+biopsie. Rezultatul de la biopsie il v-a afla peste 2 saptamani. Insa pana atunci sunt super nelinistita, nu am stare, nu am liniste sufleteasca. Credeti ca mama mea poate sa aiba cancer? Sunt foarte panicata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca mama ta are ulcer gastric se poate trata cu succes, daca tine regim alimentar si daca ia antibiotice (vreo 5-6 feluri de antibiotice) timp de 2-3 saptamani, pana ii trece.
Ulcerul este provocat de Helicobacter Pilori si este 100% vindecabil.