| AndreySebY123 a întrebat:

Buna ziua! Marti pe 21 septembrie am intrat in contact cu cineva care avea covid. Pana luni (27 septembrie) nu am avut nici-o simptoma. Dar de luni a început sa ma usture in gat si am crezut ca e o simpla raceala. De marti au început sa ma doara si muschii asa ca miercuri mi am cumpărat un test covid ag rapid si am ieși pozitiv și m-am autoizlat. Miercuri si joi au fost cele mai,, naspa " zile pentru ca ma dureau îngrozitor muschii. Febra nu am avut decat joi dimineață (37.9) dar mi-a scazut dupa amiaza la 36.1. In rest am avut tuse seaca, oboseala, dureri de muschi (astazi nu mai ma dor asa de tare muschii ). Cu respirația nu am întâmpinat probleme. Am încercat sa ma tratez singur cu panadol, usturoi, vit C, baie fierbinte si apa cu lamaie. Astazi ma simt mai bine
Acum întrebarea mea este :

Voi ramane cu sechele la plamani sau alte organe? Imi vor fi afectate pentru tot resrul vietii chiar daca am forme usoare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde sa stim noi?
in loc sa te tratezi cu usturoi si sa pui intrebari pe net nu era cazul sa mergi la medic?

| DaFrateEuSunt a răspuns:

Nu ma, stai linistit. Dupa maxim cateva luni vor disparea toate simptomele
Eu nu mai am gust si miros si am scapat de Covid-19
Acum trebuie doar sa astept

| AndreiAndreiP a răspuns:

Este doar o raceala, covidul este o raceala mai evoluata, nu ramai cu nimic dupa aceea, in cativa ani o sa se invete organismul sa combata noul virus apoi o sa fie ca si o raceala normala care o sa fie tratata in cateva zile.

| suntserios a răspuns (pentru AndreiAndreiP):

E totusi infricosator ca dupa aproape 2 ani de pandemie si miile de pacienti care au avut nevoie de recuperare de peste 6 luni si tot nu si au recapatat 100% functiile pulmonare sunt unii care afirma lucruri de genul "Este doar o raceala, nu ramai cu nimic dupa aceea"

| AndreiAndreiP a răspuns (pentru suntserios):

Cel mai bine e sa faci vaccinul, ca de asta a fost creat. Daca o tratezi din timp si cum trebuie, nu ramai cu nimic dupa aceea, eu inca am infectie in gat de la o raceala netratat de mic si nu era covid atunci, orice boala netratata lasa semne sau se extinde.

| gabriellaa23 a răspuns:

Iti recomand o radiografie la plamani, si asta doar din cauza la raceala, pentru siguranta ta...sa scapi de acest dubiu. In rest poti sta linistit nu patesti nimic.