De unde sa stim noi?
in loc sa te tratezi cu usturoi si sa pui intrebari pe net nu era cazul sa mergi la medic?
Nu ma, stai linistit. Dupa maxim cateva luni vor disparea toate simptomele
Eu nu mai am gust si miros si am scapat de Covid-19
Acum trebuie doar sa astept
Este doar o raceala, covidul este o raceala mai evoluata, nu ramai cu nimic dupa aceea, in cativa ani o sa se invete organismul sa combata noul virus apoi o sa fie ca si o raceala normala care o sa fie tratata in cateva zile.
E totusi infricosator ca dupa aproape 2 ani de pandemie si miile de pacienti care au avut nevoie de recuperare de peste 6 luni si tot nu si au recapatat 100% functiile pulmonare sunt unii care afirma lucruri de genul "Este doar o raceala, nu ramai cu nimic dupa aceea"
Cel mai bine e sa faci vaccinul, ca de asta a fost creat. Daca o tratezi din timp si cum trebuie, nu ramai cu nimic dupa aceea, eu inca am infectie in gat de la o raceala netratat de mic si nu era covid atunci, orice boala netratata lasa semne sau se extinde.
Iti recomand o radiografie la plamani, si asta doar din cauza la raceala, pentru siguranta ta...sa scapi de acest dubiu. In rest poti sta linistit nu patesti nimic.