| SeNyS a întrebat:

matusa mea a fost operata in urma cu 9 luni la unul din ovare,scotandu-l,dupa aceasta operatie ea a avut numai probleme,dureri,infectii la urina,la stomac si a tot fost trimisa sa faca tot felul de investigatii,analize,ecografii,si toate extraordinar de costisitoare,saptamana asta urma sa-i scoata si celalalt ovar,dar azi la toaleta a vazut cum ii iese un pansament ft lung de jos,si eu m-am gandit ca din cauza neglijentei chirugului putea sa faca septicemie sau cine stie, ce e de facut? Consider ca acesta este un caz de malpraxix si spitalul trebuie dat in judecata, dvs ce spuneti? Ce ar trebui facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Erzaa a răspuns:

Sunt de acord cu tine. Din cauza acestor neglijente pot aparea tot felul de probleme. Ar trebui dat in judecata, parerea mea, nu puteti trece cu vedere peste acesta probleme.