| anamaria67880 a întrebat:

Bună ziua, mi-a venit menstruatia ieri și azi am observat ca vine foarte abundenta, groasă și cu o culoare închisă, cine știe de la ce este așa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrMihailoviciS a răspuns:

Salut!

Stai liniștită... Menstruația poate să fie diferită de la o lună la alta, iar dacă vine mai groasă sau mai închisă, de multe ori e doar o chestie normală, un amestec de sânge cu țesuturi care iese mai greu. Culoarea închisă nu e mereu un semn de îngrijorare, poate fi sânge mai vechi care abia acum se elimină. Dar dacă fluxul e foarte abundent și te simți slăbită, sau dacă mai apare ceva ciudat, cum ar fi dureri intense, e bine să mergi puțin la doctor!

Până atunci, relaxează-te și ai grijă de tine. Știi cum e: uneori corpul are felul lui de a face lucrurile. Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.

1 răspuns:
| Robert2526 a răspuns:

Variaza de la luna la luna, nu e nimic in neregula, nu trebuie sa fie mereu la fel