| reb18 a întrebat:

Bună ziua mi-a venit menstruația în data de 27.03 sa încheiat în 30 mi s-a oprit de tot și dupăia astăzi iară mi-a venit din nou ii normal tot scurgeri așa roșiatice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si noi de unde vrei sa stim ce boli, infectii sau dereglari ai tu, sa-ti curga asa dupa ce s-a terminat?
Mergi la Ginecolog!

| reb18 explică (pentru Violleta2022):

Am vrut doar un sfat cine a mai pățit am zis ceva rău sau care ii problema nu ești obligata sa răspunzi

| Violleta2022 a răspuns (pentru reb18):

Acum logic, ce sfati astepti de la noi, daca noi chiar nu avem de unde sa stim de ce boli sau infectiis uferi tu?
Sunt zeci de boli ep lumea asta, infecyi, fibroame, chsitrui ovariene, rani pe coluluterin, toate provoaca sangerari!
Deci tu pe care din ele le ai?
Nu crezi ca ar fi mai normal sa mergi de urgenta la ginecolog si sa-ti faci investigatie medicala, fiindca sangerarile astea nu-s normale.

| dullcat a răspuns (pentru reb18):

Nu o baga in seama, asa raspunde acest user de obicei.

| dullcat a răspuns:

Buna.Da, e normal.Si eu am mereu o zi de pauza care ma pacaleste, dar aflu apoi ca nu s-a terminat. laughing

| reb18 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc de sfat eu acum am pățit dar nu flux mare doar câte un pic atât îți mulțumesc și scuzați-mă de deranj ca pe alți ii deranjează ca întreb

| Elinelaaaa a răspuns:

Pot fi multe cauze ale unei sangerari dupa incheierea menstruatiei, de cele mai multe ori nu e nimic igrijorator.

Totusi ai putea sa mergi la un control ginecologic ca sa fii mult mai sigura❤️

| reb18 explică (pentru Elinelaaaa):

Mulțumesc frumos ma gândeam ca mi s-o oprit și o venit iară și m-am speriat un pic dar o sa merg după ce vad cum ma simt

| Elinelaaaa a răspuns (pentru reb18):

De obicei te tine atat de putin menstruatia?

| dullcat a răspuns (pentru Elinelaaaa):

Poate tine intre 3 si 7 zile. E normal, depinde de fiecare organism in parte.

| reb18 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc de sfat!

| reb18 explică (pentru Elinelaaaa):

Da cel puțin 4.5 zile maxim dar acum mam mirat ca o zis nu mi-a venit și dupăia iară o început de aceea