| RebbiRebi a întrebat:

Bună ziua, mi-am făcut niște analize de sânge pentru detectarea anticorpilor anti -Borrelia(m-am trezit cu un eritem migrator care s-a format intr-o sapt și am tras concluzia ca a fost o piscatura de căpușă) iar ca rezultat, mi-a arătat un indice de 0, 84. Știe cineva ce înseamnă asta?
Mâine mi se citește rezultatul, dar parca nu mai am răbdare și as vrea o părere. Mulțumesc!
Ideea este că pe mine m-a pișcat acum 4 luni, dar simptome in afara de eritemul acela nu am mai avut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dintrebare a răspuns:

Am gasit pe google urmatoarea chestie: Normal levels vary depending on the laboratory assay performed, as follows. Borrelia burgdorferi antibody enzyme immunoassay (Lyme index value) : < 0.9 = negative. 0.91-1.09 = equivocal
Deci te incadrezi la negativ