Salut! Imi pare rau sa aud prin ce ai trecut! Spitomin din cate vad, este un medicament pentru anxietate, iar venlafaxina pentru depresie majora. Aceste pastile, cel mai indicat ar fi sa le iei cum ti-au fost prescrise de catre medic si nu dupa ureche. Referitor la starile de anxietate, acestea sunt intalnite des si foarte raspandite. Nu exista persoana care sa nu fi suferit macar odata de anxietate. Singurul lucur care ne diferentiaza ca oameni, este ca unii vibreaza emotia mai intens decat altii. Cei care o vibreaza mai intens, sunt mai predispusi la anxietate, depresie, etc. Anxietatea o poti combate in mai multe feluri. Dar, din cate am inteles eu din intrebarea ta, stai langa un bar, unde se strang mai multi indivizi. Cand treci prin aceea zona sau cand te simti anxios, cel mai bine ar fi sa iti controlezi respiratia, facand exercitiide respiratie, ca sa te linistesti. Un alt lucru care te-ar putea ajuta sa scapi de anxietate, ar mai fi sportul. Miscarea in aer liber. O alergare, o plimbare cu bicicleta, orice.
Multa sanatate!
Ia exact cat iti spune. Si eu iau spitomin nu are efect mult aproape deloc dar este folosit cu antidepresivele pentru ca antidepresivul blocheaza indepartarea de serotonina si spitominu face un receptor de serotonina mai sensibil. Ia asa cum ti se spune poate mai putin la inceput. Eu am avut dureri de cap si spasme dar na nu pot sa spun ca sunt sanatos. E o senzatie naspa de la antidepresive cand iei prea mult si devii sensibil la orice lumina si orice sunet, e o durere de cap foarte enervanta si iti mai vine si greata. Poate o sa si dormi mai mult. De ajutat nu pot sa spun ca m-a ajutat, doar spitominul ca este anti anxietate dar am sa iau ceva mai puternic
E ciudat. E mai ușor sa tratezi o depresie cronica, decât anxietatea. Nici la mine nu o mers nici un tratament pe anxietate.
Deeaandreea9156 întreabă: