| Carlaclimbescu a întrebat:

Mi s-a intarziat ciclul cu 1 luna dupa care mi-a venit fara nici o durere si aveam foarte putin, nu aveam nevoie de absorbante, apoi mi s-a terminat dupa 5 sau 6 zile.Iar dupa 1 saptamama cred, a inceput sa imi curga sange sau ceva cafeniu din nou ft putin, a durat 10 zile, iar dupa 2 zile iar.Va rog mult sa imi spuneti ce am si ce pot sa fac, am 15 ani, nu am avut contact cu nimeni, iar la ginecolog nu pot sa merg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

La varsta ta ciclul nu este reglat si poti avea astfel de probleme.
Trebuie sa vezi un ginecolog pentru ca numai in urma unui consult se poate vedea daca ai sau nu o problema. Ii spui mamei ce problema ai, o iei frumos de manuta si mergeti la ginecolog! Cu sanatatea, mai ales acolo jos, nu e de joaca!

| DeliNes a răspuns:

Primi ani se intampla si lucruri "ciudate": cand aveam 14 ani mi-a venit de 2 ori in aceeasi luna si odata mi-a venit dupa 40 de zile. Conteaza mult si cum te simti "psihic": daca esti stresata se poate sa-ti sara, de exemplu mie mi-a sarit cand am dat examenul in clasa a 8a.