| ZaKid a întrebat:

Buna ziua!
Mi s-a spus de catre parintii mei si de catre bunici ca, in unele seri ma ridicam din pat, mergeam prin casa si vorbeam prin somn, iar eu nu imi amintesc sa fi facut asa ceva, nici sa fi visat urat.
Eu nu cred ca sunt nebun...
Cert este ca mi s-a spus ca nu in fiecare seara faceam asta...
Ce sa fac?
Nici la doctor nu as vrea sa merg...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Faceai sau mai faci asa? Cand mergi prin somn esti somnambul nu esti nebun. Si daca ti-au spsu tocmai azi poate e o pacaleala de 1 aprilie

| KAPPACS a răspuns:

Pai asta este o chestie de "somnambul" si tu faci chestiile alea dar normal ca nu-ti aduci aminte, dar asta este ceva care demult te-a afectat pe tine pshiic si sufletist. Eu zic sa incepi sa te relaxezi mai des sa nu te certi cu nimeni sa nu te stresezi incearca sa iti limpezesti mintea.Sanatate!

| MeGustaaaaa a răspuns:

..Hamm?thinking Esti/erai somnambul. Poate un control psihologic te va asuta.Si poate ca, daca ti-au spus azi, clar e o farsa de 1 aprilie. Funda te rog?big grin

| 23partyboy a răspuns:

Este o tulburare neurologica, care odata depistata se cuvine luate unele masuri, este obligatoriu consultul la un medic(si nu psiholog), in plus ai nevoie de niste schimbari de habitat...nu iti amintesti pentru ca efectiv dormeai, iar parintii dau dovada de o ignoranta terbibila prin faptul ca umbland noaptea prin casa, poti suferi tot felul de traume, la urma urmei te poti arunca pe geam..preia initiativa, du-te la medic