| AdnanaIoanaaa a întrebat:

Mi s-a umflat maseaua, cred ca am undeva puroi. Marea problema este ca programare la dentist am in 18 iulie, este in concediu. E weekend iar la doctorita de familie este inchis. Am fost mai pe la toate farmaciile din oras, nimeni nu a vrut sa imi dea antibiotic fara retete.
Momentan iau Neurofen Forte, antiimflamator. Maseaua nu ma doare, momentan dar mi-e umflat obrazul drept.
Intrebarea mea e : exista ceva, orice, cu care pot sa tratez infectia acasa? Ceva inlocuitor la antibiotic? Pana vine dentistul din concesiu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Albinuța767 a răspuns:

Rovamicine poți să ceri deoarece îți dă și fără rețetă. E pentru infecție la măsea. Și eu o încă o mai am eu trebuie sa o scor deoarece e la rădăcina infecția. Cu asta o să se dezumfle daca iei in fiecare zi fara sa uiți.

| anonimg a răspuns:

Te duci la alt stomatolog. Pai moare omul iar medicul sta cu burta la soare? Mergi la alt stomatolog; ca nu se va supăra nimeni.