Întrebare recomandată | spaimaspaima a întrebat:

Nevralgie intercostala de 4 luni, prin urmare am aflat ca am fortat coloana si de la aia e durerea. Cat credeti ca mai poate dura sau e pe toata viața? Sunt foarte disperat nu mai stiu ce sa fac. am incercat o gramada de metode.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rapp2020 a răspuns:

Mergi la doctor si intreaba-l pe el.cea mai buna alegere ar fi asta

| spaimaspaima explică (pentru rapp2020):

Daca ma crezi am intrebat o gramada de doctori in astea 4 luni numa pe la ei am umblat. ei tot zic sa am rabdare da nu stiu cat... mi.am pierdut rabdarea...

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Caldura, masaje, antinevralgice si un pic din medicina naturii: https://sites.google.com/site/leacuridinplante/afectiuni/oase
Se poate trata asta ca o 'scranteala de oase', intrucat tot oasele sunt implicate, acele 'aripioare' de la vertebre apasa pe un nerv spinal.
Iti urez: Vindecare usoara.

| spaimaspaima explică (pentru Zenithf):

ZENITHF Multumesc frumos. sa-ti mai dau un exemplu cand fac dus iară ma simt mai bine. ce poate fii oare un nerv, muschi sau ce ai zis tu de la coloana? Se poate ramane cu sechele de la asta sper sa nu crying?

| Zenithf a răspuns (pentru spaimaspaima):

Daca poti, mergi la Herculane, la 7 izvoare calde. Taica-meu mergea de ani la Felix pentru ca avea dureri de spate cauzate tot de efort, apoi a mers odata la Herculane, si doar dupa 2 zile de tratament nu le-a mai simtit. Ai grija intotdeauna cand faci efort, incalzirea dinainte este foarte importanta.

| Filip23 a răspuns:

Daca nu a cedat toata vara, se poate sa nu fie inflamatorie. Fa o radiografie, acolo se vede daca sunt discurile deformate.

| Marasiatat a răspuns:

Ai prietena?

| Micutza1Tha a răspuns:

Nu ai intrebat doctorul?