| 1205679 a întrebat:

Buna ziua..nu am medic de familie și îmi trebuie trimitere de la medic de la familie pentru operație la chirurgie. Am fimoză, eu nu am asigurare, pot să iau trimiterea de la medic de familie dacă nu am asigurare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca n-ai asigurare, trebuie sa platesti si operatia, dar (poate) si un medic de familie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa mergi tu la un medic de familie din apropierea locuintei tale si sa te inscrii.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai de la ce medic, in condițiile in care ai spus că nu ai...

| Eireann a răspuns:

Operatia o poti face in regim private dar trebuie platita. Daca nu trebuie sa te inscrii la un medic de familie, sa vezi daca esti cumva asigurat (elev, student, pensionar, somer, etc). Daca nu esti o sa trebuiasca sa platesti o suma (nu stiu cat) ca sa poti sa primesti acea trimitere si sa fi operat gratuit.