| Natalia204722 a întrebat:

Nu mi-a venit ciclul timp de 5 luni, sunt virgina, am 15 ani, e al doilea an, uneori simt dureri de burta, știți despre ce e vorba? Ce sa fac? Funda???? sad)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Mai bine mergi la un ginecolog nu e normal ce ti se intampla.

| Laura927 a răspuns:

E normal si mie in al doilea an nu mi-a venit ciclu 8 luni de zile si mi-a fost rusine sa merg la ginecolog cu varsta mea.
dupa 3 sau 4 ani a inceput sa imi vina menstruatia in fiecare luna la 21 de zile.
Lichidul ala vascos alb/galbui e normal la toate femeile mai ales cand suntem in adolescenta.
daca nu miroase ciudat si nu i se schimba culoarea inspre verde totul e okay.
oricum vorbeste cu o femeie in care ai incredere sau scrie-mi mie in privat daca vrei te ajut.

| MelissaAdela a răspuns:

Probabil este vorba despre o dereglare hormonală mai severă sau o posibilă bacterie. Ce culoare are secreția ta vaginală? De ce nu consulți un medic ginecolog? Îți va face o ecografie și vei vedea concret ce ai.

| Natalia204722 explică (pentru MelissaAdela):

E gălbuie așa, spre alb. Îmi mai curge un lichid uneori