| Oyarzabal a întrebat:

nu o sa va plictisesc prea tare cu toata povestea asa ca voi trece direct la subiect, am avut o experienta se*uala nefericita si m-am ingrijorat foarte tare pentru sanatatea mea, am asteptat 3 luni jumate si am fost la doctor, am avut un test HIV si un VDRL. HIV, Slava Domnului a iesit negativ, dar la VDRL a iesit: RPR Carbon +-, VDRL negativ. Nu mai tin minte foarte bine ce a spus doctorul deoarece eram foarte transpirat si buimac din cauza stresului, stiu ca a zis ceva de o infectie usoara si ca trebuie sa repet testul peste o luna, eu acum m-am linistit dar cand voi merge sa repet VDRL-ul ar trebui sa mai fac si alte analize pentru Hepatita sau alte din astea? Mentionez ca nu am avut simptome de genul: febra, dureri de cap, voma, diaree, lipsa poftei de mancare sau bube/negi in diferite zone, tot ce am avut a fost imflamarea a 2 ganglioni limfatici (zona urechii pe partea fetei) si unul submandibular care au disparut dupa aprox 2 saptamani. Stie cineva ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Ti-a prescris tratament cu antibiotic? ai o infectie limfatica, urmeaza pasii pe care tii spune medicul

| Oyarzabal explică (pentru katy):

Nu mi-a prescris nimic, mi-a spus doar sa vin sa repet testul.

| katy a răspuns (pentru Oyarzabal):

Atunci mergi si-l repeta si vezi ce iti spune, un tratament trebuie sa iti dea daca ai ganglionii inflamati