Poate este o întârziere din cauza modificării hormonilor de la luna la luna din corpul tău, dacă ai avut ciclu 6 zile nu este motiv de îngrijorare, unele persoane au pana la 7 zile. Dacă spui ca te înțeapă, probabil ai răcit, sau in cel mai rău caz ai mici chisturi. Poți consulta fără Rușine un medic ginecolog care te va sfătui. Pentru acele înțepături sunt niște supozitoare recomandate de medicul meu ginecolog pe care ti le pot recomanda și tie, dar repet trebuie sa ai un medic al tău ginecolog. Scrie-mi in privat dacă ai nevoie de mai multe sfaturi. Sănătate!
Sa inteleg k e o dereglare doar sper ca nu sunt gravida tin sa zic ca am facut sex dar iubitul nu s-a terminat in mine deloc acum nu ma mai inteapa jos dar nu mi-a venit Inca ciclu nu stiu ce sa mai fac ce sa mai zic mi-e frica ajuta-ma te rog
Casandra nimeni de aici nu o să-ți ofere un răspuns corect poate doar aproximativ, dar pentru liniștea ta consulta un medic ginecolog și sigur te va lamuri in problema ta, multa sănătate și tot ce-ți dorești să ți se îndeplinească?
Noi putem să-ți dăm sute de sfaturi, dar posibil să nu fie nici unul corect, de aceea ți-am zis sa consulți un medic ginecolog, el îți va face un ecograf, posibil niste analize, testul Papanicolau, care este bine să-l faci anual, problema ta se aseamănă cu cea a soției mele de acum câțiva ani, și doctorul ii găsise niste chisturi pe ovare ( nu te speria) i-a dat tratament cu anticoncepționale și a rezolvat 2 probleme nu una, ciclul era regulat și chisturile dispăruseră. Tratamentul a durat câteva luni bune și sexul era sigur? nu a rămas gravidă chiar daca nu o "..." la timp. Deci dacă ție rușine, teama de doctor, fa un efort și du-te la doctor, ești tânără și ar fi păcat că mai încolo să regreți. Multă sănătate îți doresc și o viață plină de bucurii.
Sa îmi spui te rog și când ai avut ultimul raport sexual. Încercam cumva sa calculam perioada ta de ovulatie, in caz ca accidental s-ar fi putut întâmpla. In orice caz, nu are rost sa te stresezi, fapta e făcută deja cu sau fără stres, gândește-te sa fii sănătoasă ca e mult mai important. Eu tind sa cred și Doamne ajuta ca e doar o dereglare sau o întârziere mai măricică.
Multumesc frumos deci e o dereglare nu? Acum nu ma mai inteapa dar nu mi-a venit Inca ciclu e posibil oare sa fiu gravida plus ca iubitul meu nu s-a terminat in mine deloc te rog ajuta-ma
Haide sa încercam sa facem atunci un mic calcul. Când ti-a venit ultima data și de obicei la cat timp îți vin problemele?