| tinatanya a întrebat:

Buna ziua nu stiu cum as incepe sa pun o intrebare dar mai degraba as vrea un sfat, am probleme cu sistemul nervos sunt foarte emotiva si foarte nervoasa orice ma enerveaza acum jumate de an am avut un shoc si nu pot trece de el parca mam mai linistit cu tratamenete deja nu le mai rezist ce as face in cazu meu poate ceva fara calmante nu stiu un sfat ceva cu ce as putea reveni din starea care o am fara pastile nu pot dormi nu vrea sa fiu dependenta ca am doar 22 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai eficient remediu este munca, crede-ma. Gaseste-ti o activitate fizica istovitoare care sa-ti ocupe macar 12-14 ore pe zi si fa-o cateva luni zilnic. Dar asa incat seara cand ajungi in pat sa te simti absolut sleita de oboseala, sa te doara fiecare muschiulet de la efortul fizic. Ai sa reusesti sa dormi linistit si fara vise si incet-incet sufletul ti se va vindeca.

1 răspuns:
| Johnny_3038 a răspuns:

Trebuie sa mergi la un psiholog asta e cel mai bun lucru. Bafta si Multa Sanatate!