Foloseste zahar brun, miere de albine -ca inlocuitori...dar nu-i suficient! Micsoreaza si cantitatea si daca se poate, chiar poti elimina.Bea de exemplu ceaiul sau cafeaua neindulcite! Elimina consumul de fainoase.
Poti sa-l inlocuiesti cu si mai mult zahar, dupa principiul cui pe cui se scoate.
Vezi ca setarile tale sunt foarte restrictive, nu pot raspunde la mesaje.
Da mai, ca sucit om m-a facut mama, cum o fi stat ca a facut proiectul cu mine... nu-mi dau seama, am remediat defectul stricat
Te duci in farmacie si cumperi Zaharina Sunt niste pastilute mici care o pastila are echivalentul la o lingurita de zahar. acest produs il folosesc in general diabetici.
M-am gandit la cateva lucruri.
Stevia provine dintr-o plantă numită STEVIA Ribaudiana şi este mult mai dulce ca zaharul (2gr stevie = 100gr zahar), nu afectează glicemia şi nu conţine calorii.
SIROPUL DE ARTAR
Pe lângă calitatile de îndulcitor natural, acesta este bogat în vitamine şi minerale, are proprietăţi antioxidante, antibacteriene, intăreşte sistemul imunitar, dar este şi o sursă excelenţă de energie. Fara glicemie!
MIEREA CRUDA (nerafinata)
Pe lângă faptul că este un îndulcitor natural, mierea crudă este şi un medicament natural. Se găseşte în starea sa naturala exact aşa cum a fost extrasă din stup, nu este modificată prin procesul de pasteurizare şi este mai închisă la culoare faţă de cea din comerţ. Astfel, ea îşi păstrează toate proprietăţile miraculoase. O puteţi comanda direct de la apicultori.
Sau ZAHARUL BRUN
Ce-i drept, nu este asa de dulce ca zaharul normal, dar oricum trebuie sa reduci din cantitatea normala pe care o luai.Este si el dulce, dar nu foarte.Sigur glicemia iti va scadea daca iei zahar brun.
Sper ca te-am ajutat.Credca cele mai bune ar fi stevia si siropul de artar, dar ele se gasesc mai greu, totusi, poti incerca sa cauti aceste 2. Daca nu gasesti ti-as recomanda mierea cruda(nefiarta), nu in cantitati mari!
Dinnou, Sper ca te-am ajutat!
Zaharul/fructoza la nivel ridicat in sange nu are drept cauza doar alimentatia. Nivelul glicemic ridicat poate avea si alte cauze gen stres, suparari, nu mananci cat iti trebuie (sari masa/mese) etc. Cunosc doua cazuri (cunostinta, respectiv ruda de sange) care au facut diabet zahar pe fond nervos, asadar ia in calcul si cum iti decurge ziua.
anonim_4396 întreabă: