Daca nu raspunde la tratament si se insote4ste si de parestezii (furnicaturi, amorteli) hernia ta de disc cel mai probabil trebuie operata. Daca si neurochirurgul ti-a spus, eu cred ca trebuie sa asculti. Daca amani mult operatia, muschiul se va atrofia fara sa-ti dai seama si nu va mai reveni niciodata la normal. In plus, la discul L5 ai risc de incotinenta urinara care daca apare e doar partial reversibila dupa operatie.
Sotia mea a avut exact aceeasi problema. Nu a vrut sa meaarga la "cutit" si a facut tratamente la Herculane si Felix (nu stiu daca acum se mai fac) la spitalul de recuperare, i-au facut infiltratii cu hidrocortizon parca si a facut elongatii, si exercitii medicale de recuperare specifice pentru aceasta problema. In acest fel, s-a restabilit. Ti-am spus o poveste insa, nu vreau sa o iei ca pe un tratament, evident nedicul este in masura sa spuna cit de grava e situatia ta si care este cel mai indicat tratament pe care trebuie sa-l faci. Iti doresc sanatate. Stiu ce inseamna asta caci o duceam pe sotie in brate de multe ori.
anonim_4396 întreabă: