| Victor_Cristian_2000 a întrebat:

Numele meu este Cristian am 27 de ani și ma confrunt cu o problema de ceva timp. Mai jos o sa va descriu situația mea in sperate ca cineva a mai avut aceeași problema.

Acum 1 luna de zile am avut niște bătăi foarte puternice in dreptul inimii care au tinut cam 10 minute și cu presiune in piept (astea au fost singurele simptome). Cred ca inima a fost cea care a bătut. Greu de crezut ca ar fi putut genera muschii asemenea bătăi. Înainte de asta am făcut niște flotări și abdomene cu o roata de fitness și eram super stresat in legătura cu anumite decizii ce urma sa le iau.

După acel episod am fost și mi-am făcut analizele de sânge, EKG, radiografie la inima(am uitat cum se numește).
Toate mi-au ieșit perfect.
Problema a fost ca in prima săptămâna după ce am avut acele bătăi m-a durat super rau pe partea stânga și in piept, nici nu puteam sa dorm pe partea stânga. In prezent aproape ca mi-a trecut complet orice durere.

Înălțimea pe care o am este de 1.77, iar greutatea le care o aveam atunci era de 85 kg. In prezent am ajuns la greutate de 75 de kg( am mers mai mult pe jos [am renunțat la masina] și am făcut câteva exerciții ușoare genuflexiuni și flotări, fără abdomene sau sa mai ma ating de roata de Fitness). Am renunțat de tot la sucuri, dulciuri, zahăr am mâncat foarte putina carne (in primele 2 săptămâni după problema nu mai mâncasem deloc carne doar legume). Îmi place noua greutate pe care o am :). Doar ca văd ca acum mi se văd venele pe mâini destul de pronunțat. Unele parca vor sa-mi iasă din piele, iar palma nu arată tocmai ok. Aceste lucruri se întâmpla doar dacă am mâinele lăsate in jos(pe lângă corp) dacă le ridic se văd foarte bine.
Am Atașat 3 link-uri către pozele cu mâinile.

https://www.imageupload.co.uk/image/Efbu
https://www.imageupload.co.uk/image/Efbx
https://www.imageupload.co.uk/image/Efbz

Dacă ar putea cineva sa-mi spună de ce mi se văd mâinile in acel mod (vena care ar vrea sa iasă prin piele și punctele albe din palma) sau dacă a mai avut o asemenea experiența cum a rezolvat problema.

Îmi cer scuze pentru eventualele greșeli și pentru postarea lunga.

Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Cu privire la vene, nu trebuie sa iti faci probleme, se vad, si e normal sa se vada asa. Ti se pare anormal pentru ca ai slabit 10 kg si inainte erau acoperite de grasime.
Cit despre miini, ar trebui sa te vada un medic, nu cred ca e de bine, ceea ce cred, din cate stiu, e ca e o problema fie de circulatie, fie dermatologica. As opta pentru prima, odata ce ai avut probleme cu inima. Poti vedea daca e asa stind cu miinile ridicate cateva minute, ar trebui ca atunci cand le cobori problema sa dispara pentru un timp. Insa cred ca cel mai bine ar fi sa te vada un medic.

| Victor_Cristian_2000 explică (pentru cristi202):

Multumesc pentru răspuns.
Când le ridic sunt ok. Doar când sunt coborâte se văd asa.
Mi-am făcut o programare luni la cardiologie.

1 răspuns: