E grav... E foarte bine ca ai ales sa mergi la doctor, caci, cine stie, daca nu mergi acum poate sa se agraveze mai tare.Nu mai fi speriat, doar iti face un control.Deocamdata.Capul sus, fruntea-nainte! Sa ne spui si noua cum a fost
Well, mersi pentru sfat. ti-am dat funda.
pana la urma am o infectie din cauza faptului ca ma epilez foarte des in zonele intime, transpiratia excesiva si infectie de la lamele de ras, am doar niste pungi de puroi care se retrag cu timpul, ma dau de 3 ori pe zi cu baneocin, ketonal pentru dureri si spalaturi cu betatina dupa ce termin baneocinul. in caz ca vor sa afle si altii. o zi placuta.
Ei, mersi mult . E naspa. Uite, vezi, daca nu te duceai la doctor nu stiai niciodata ce ai.Hai te pup!
Cred ca ai o problema in zona sacrala sau coccigiana, o deformare a coloanei vertebrale. Daca stai cocosat aproape sigur o sa iti spuna sa mergi la kinetoterapie, pentru cifoza, si sper sa nu fie nimic prea grav in zona coccigiana, deoarece aici nu se prea poate indrepta osul.
Stai mult la calculator? Esti sigur ca nu te-ai lovit recent ( ultimele 3 saptamana)? Este posibil sa fie afectata coloana vertebrala.
Ai mai putea avea ceva, dar e scarbos, ai fost in tari straine recent ( din priamvara anului trecut)? Daca da, cand erai acolo, sau imediat dupa ce te-ai intors ai mai avut dureri? Este posibil sa fi luat un virus care sa stea in pielea ta, ar putea disparea si sa apara peste un an, sunt unii virusi care fac probleme intr-o luna din an, doar una, altii care fac asa la 2 ani. Oricum o sa aflii de la medic.