| IrinaMagdaIlia a întrebat:

Bună ziua! O intrebare pentru cei din Târgu Mureș! Cine știe cum este doctorita Mihaela Cojoc de la clinica neuron? Este un medic bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Nu sunt din Targu Mures dar am aruncat o privire peste recenzii...
https://www.google.com/......ps?/search

| Simpatic a răspuns (pentru Sophieka):

Realitatea din teren nu este exprimata prin recenzii, iti dau si un exemplu eu nu te suport pe tine sa zicem, si intru pe google si sfatuiesc inca 5 cunoscuti sa scrie de pe conturile lor rautati despre tine.
Care ar fi adevarul?
Pe langa asta google nu a fost si nu va ramane un motor de cautare serios, nu este o societate serioasa si cu politici aplicate serioase si cu asta spun tot, ei folosesc algoritmi in loc de oameni si oameni la fel cu caracter de algoritm, sunt cei mai jegosi cand vine vorba sa le dai un feedback sau sa primesti un raspuns de la ei!

Crezi ca ar sterge o recenzie negativa sau lasa una corecta?
Pe ce criteriu aplica un algoritm liberul arbitru sau corectitudinea?
Nu prezinta de nicio natura obiectivitate nicio recenzie de pe google!
Unele sunt raportate de oricine (nu doar de cel care se simte neindreptatit) si sterse, altele raportate dar lasate, unii au recenzii bune dar nereale altii au recezii false negative, GOOGLE este de evitat pe toate planurile!

| Sophieka a răspuns (pentru Simpatic):

Iti dau dreptate pe de-o parte, dar sunt cazuri in care am lasat si eu recenzii negative din urma experientelor neplacute cu anumite persoane / stomatologi / localuri etc si au ramas vizibile pana si in ziua de astazi.
Sigur ca mai departe, e alegerea persoanei daca doreste sa tina cont de recenzii sau sa incerce sa vada cum e doctorul fata de el / ea.

| Sophieka a răspuns:

Aici alte recenzii negative :
https://medicisifarmacii.ro/......oc-mihaela