| Alex1111137 a întrebat:

Buna ziua! O intrebare rapida, am stat seara fara sa imi dau seama 1-2 minute cu picioarele goale pe parchetul rece si apoi am simtit picioarele înghețate.Le.am acoperit cu patura rapid si dupa s-au încălzit.Este posibil sa se fi declanșat vreun virus sau vrei răceala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De la atata lucru, mai ales ca-i toiul verii nu se declanseaza nimic la picioare.

| cfrtobias a răspuns:

Ai racit? sau ai ceva probleme? sau vrei sa stim daca o sa racesti?

| darrio2007 a răspuns:

La caldura asta de afara as fi vrut si eu sa simt parchetul rece. Nu ai nimic.
Parca ai fi un pui de gaina, iesit din ou cu cateva ore in urma.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, ai circulatia periferica proastă si de aceea simti frigul ca babele si mosii, ce varsta ai?

| Caro34 a răspuns:

Tu vrei sa vb cu noi ca nu ai ce face sau sa pui si tu o intrebare sa te "vedem" si pe tine. Afara sunt peste 30 de grade; crezi ca asa se declanseaza virusurile si racelile? Nu sta in curent, imbraca-te adecvat sezonului, iesi afara la soare, bea lichide suficiente si bucura-te de timpul asta minunat mancand o inghetata delicioasa si uitand prostiile! Numai bine!
P.S. Mananca inghetata cu cineva alaturi si pune-ti tara la cale in aer curat!