Sper că ai în vedere că e un obicei nociv pentru sănătatea ta.
Bineinteles.
O metoda ar fi... si functioneaza, eu o fac
fumezi acum si spui tare, mai fumez peste 2 ore... repeta de 5x, paina pricepe creierul ca 2 ore nu mai fuemezi ...sau incepe cu o ora.dar 100% timp de 2 ore nu iti mai trevbuie, nici nu te gandesti. la fix 2 ore primesti semnalul de a aprinde, daca esti tare il mai fentezi o data si nu aprinzi. experimentul e spus de un japonez si la mine merge.
Sincer singura solutie care a functionat in cazul meu a fost sa ma apuc de sport, gen kickbox sau mers la sala. Dupa ce investesti timp si efort pentru a ajunge la un anumit nivel nu iti mai arde de fumat sau de a consuma lucruri daunatoare. Nu exista nu poti, nu vrei aici e problema.
Renunță treptat, degeaba zici că o să renunți de mâine, că sunt șanse mici să reușești.
Încearcă să mărești intervalul de timp, distrageți atenția cu alte lucruri, fă sport, uită-te la un film etc.
2 pachete pe zi e exagerat de mult, chiar și unul. Nu trebuie să depășești mai mult de 3-5 țigări/zi
Eu m-am lăsat dintr-o data, sunt mai puternic decât orice obstacol, sunt mai importante țigările decât obstacolele tatle? Eu fumam 4 pachete pe zi minim, și dintr-o data le am lăsat bafta
dobrin1019 întreabă: