| Ioana1984 a întrebat:

Buna ziua oameni buni, eu m-am saturat sa pun intrebarea asta pe site.Nici doctorii nu-mi dau un raspuns bun, ce sa fac eu ca nu pot sa am copii, la analize toate si frumoase, am facut 2 saptamani injectii in burta cu puregon pentru stimulare, nici un raspuns, acum astept sa-mi cada un copil din cer. S-ar putea ca la ultimele analize testosteronul sa fie un pic mai mare decat trebuie, doctorul zice ca asta ar fi motivul ca stimularea cu injectiile de puregon nu raspund.Ati trecut prin asa ceva voi? Cum ati scos toata treaba asta la capat? Stiti remedii ca sa pot scade testosteronul din sange? Va multumesc din inima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioandreii a răspuns:

Tu crezi ca daca ar exista un tratament care da rezultate nu ar sti oricine de el, nu ar fi premiat cu nobel; deci nu cauta sa faci experimente cu trupul tau ca ai sa ajungi mai rau. Medicul da tratamentul ia banutu si apoi spune ca toti oameni sunt diferiti si totul e relativ.
Prunci sunt darul Domnului ti-i va da la vreme potrivita. Sovedeste-te tu si sotul tau.
Din cauza unei incopatibilitat de cuplu cum spun medici un prieten de-al meu a asteptat 11 ani pana sa aiba un copil si sotia sa era medic.
Cel mai important e sa nu te stresezi, sa nu ai atacuri de panica, deoarece si starea psihica influenteaza fertilitatea.
Bucura-te relaxeaza-te si ai rabdare.

5 răspunsuri:
| lucitanu a răspuns:

Du-te la biserica si da pomelnice poate iti va ajuta si re roaga acasa la maica domnului. daca te rogi din toata inima sigur iti va da un semn.Mult noroc!

| OanaG a răspuns:

Injectii?

Uite si mama acum 17 ani in urma, inainte sa ma nasc eu, nu putea sa aiba copii...si s-a documentat si a fost la Sovata la tratament la un dr foarte bun, a avut cate 7-8 sedinte pe zi timp de 2 saptamani, dupa ceva timp a ramas insarcinata din care am reiesit eu. Dupa cativa ani a venit pe lume si fratele meu.

Du-te si fa un tratament, cu bai vaginale ceva de genul parca a fdacut, citeste pe net.

| mihaibrasov a răspuns:

Ai si tu mai multa credinta.

| foxi a răspuns:

Schimba masculul!

| Zenithf a răspuns:

Foarte urat @Foxi din partea ta, o familie sufera si tu vii aici cu glume proaste, du-te la birt si glumeste asa acolo!