| andreea007yttiutre a întrebat:

Bună ziua oameni frumoși și buni! Am o întrebare la voi...a avut cineva vreodata senzatia ca nu intră aer cand inspiră adânc? Am aceasta senzatie de 7 luni..Am facut analizele,au iesit bune, am facut ekg și acela a ieșit bun, saturatia de oxigen este 100%,am fost la medicul de familie a spus că nu necesit raze la plămani deoarece nu prezint alte simptome,cum ar fi tuse, flegme și asa mai departe.Tin sa menzionez, că eu am o frică..sunt fumătoare și am crezut că am ceva la plamani sau inimă, dar se pare că nu am nimic, dar încă simt această senzatie! Am 30 de ani,nu am fost niciodată bolnavă,nu am operații,nu am nimic. Vă multumesc mult,dacă ati avut asemenea simptome,imi puteti răspunde, vă rog? Doctora de familie mi-a spus ca poate fii o anxietate și ca stau mereu cu gândul acolo, am format un tic din a respira mereu adanc. O zi frumoasă tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Mie-mi sună a anxietate. Recomand totuși să te lași de fumat. Dacă îți e frică ca ai putea avea ceva de de mai fumezi?

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Si eu am asta, dar la mine e din cauza deviatiei de sept.

| Mindfulness a răspuns:

Când aveam deviație de sept aveam problema asta. Daca nu e ceva la plămâni poate fi de la anxietate.

| ioana748 a răspuns:

Buna,
Incearca cand expiri sa te fortezi sa scoti cat mai mult aer din plamani.
Apoi lasa lucrurile sa mearga de la sine.
Posibil sa fie anxietate.
Fa o cura cu MagneB6 si SedatifPC. De asemenea Extravalerianic Cardio ajuta.