Ar trebui mers la medic!
Dar sa-ti povestesc ca si tatal meu a patit la fel chiar azi cand crapa lemne a inceput sa-l doara a venit si s-a asezat pe pat dupa 10 minute nici nu se mai putea ridica.
Am sunat repede la medic care m-a chemat sa-i prescrie medicamente.
Medicamentele nu se iau dupa auz,dar poti incerca cu cate un mydocalm, diclofenac(pastile sau supozitoare)si tatalui meu i-a dat Lyrica o pastile seara(asta trebuie neaparat luata cu un pansament gastric) si injectabil Tador o data pe zi, 2ml.
Dar cel mai bine e sa ajungeti neparat la un medic,pentru ca e posibil sa aiba si alte boli, si sa nu faca alte complicatii. Oricum, un mydocalm si un diclofenac pentru alinarea durerii sunt ok.
Succes si multa sanatate!
Trebuie sa se duca la spital sa-si faca RMN si dupa o sa-i zica ca are hernie de disc.Nu vreau sa te sperii dar asta e! Si tata s-a operat saptamana trecuta si o sa-i dea drumu din spital saptamana asta. Operatia nu e grea si recuperarea este destul de usoara.Trebuie sa se duca neaparat la un spital sau la un doctor de familie.Cu coloana nu-i de joaca. Daca sta asa se agraveaza si Doamne fereste poate sa ajunga la paralizie.Esti destul de mica sa te interesezi tu de chestiile astea dar ma bucur ca vad copii interesati sa ajute oamenii si sa invete lucruri noi.Sa nu-l mai lasi sa care greutati sau sa faca miscari bruste! Daca se duce la medicul de familie o sa-i dea sa faca un tratament cu 6 sau 7 pastile dar daca zici ca e asa grav o sa-l opereze direct! Sper ca ti-am fost de ajutor si nu te-am speriat prea tare! Sanatate multa si du-l pe bunicul tau urgent la doctor!
Salut, in cazu asta nu stiu daca e cazu sa iei medicamente, poate are ceva fractura, medici iti spun mai bine...dar nu te speria se va face bine nu e cazul sa te sperii, si inca ceva...se va ocupa mama ta nu e cazul inca sa actionezi tu. nu stiu daca ti-am fost de ajutor dar sa nu-ti faci prea mari griji ca se va face bine! multa sanatate ii doresc bunicului tau! salut