| diamar a întrebat:

Buna-ziua! Pe la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut am avut un caz de hepatita in clasa, o prietena destul de apropiata, insa nu am baut sau mancat dupa ea etc.Mentionez ca este vorba despre hepatita de tip A.De atunci sunt foarte speriata, mi-a fost foarte frica. Mi-am facut analizele, au iesit bune si m-am linistit un pic ca nu am luat in mod direct de la ea.Insa acum intrebarea mea este daca virusii persista si pe obiectele ei(carti, caiete, haine)? Daca da, cat timp? Sau daca persista de exemplu pe caietele mele cu care a umblat ea, sau pe clante etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| annkaa a răspuns:

CEAuhappy
daca a avut hepatita inseamna ca a lipsit de la scoala si ca a fost intrenata intr-un spital.asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. virusi mai pot fi dar,dar majoritatea s`au raspandit, daca ti-ai facut analizele si totul este bine nu ai de ce sa te alarmezi, oricum au trecut 2 luni de zile.happysi eu am avut hepatita dar nu a fost ceva ff grav, am avut prin clasa a 5a.happysi nu am facut sport 1anlove struck