| teo_6492 a întrebat:

poate cineva sa-mi dea cateva detalii referitoare la Dr. Neagoe Emilian de la Clinica de Oncologie din Cluj? S-a mai operat cineva de tiroida la dansul?
Multumesc,
Teodora

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa iti spun mare lucru despre el, dar iti pot spune despre un doctor minunat si foarte bun care m-a operat de 2 ori, iar pe sora mea de tiroida chiar. Este cel mai bun.

7 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Ai mare grija cu tiroida si mama mea are probleme cu tiroida, dar nu a fost operata, acum ia medicamente.

| teo_6492 explică:

Multumesc pentru raspunsuri. Dan, si mama mea ia tratament, insa doctorita endocrinologa din Deva i-a recomandat operatia, avand in vedere ca are un nodul cam mare pe lobul stang.
Nu prea stiu ce sa fac, mama are 71 de ani si parca nu as mai vrea s-o supun unei operatii la varsta aceasta. Insa se pare ca din cauza acestui nodul, a avut anul trecut si niste probleme cardiace - puls marit pe fond de tensiune normala - si internand-o in spital, doctorita cardiologa i-a recomandat si un control endocrinologic, in urma caruia i s-a descoperit acest nodul. De anul trecut, nu a mai avut probleme, dar...nu stiu.
Va multumesc.
Teodora

| teo_6492 explică:

Multumesc mult si Olianei. Nu am inteles clar despre ce doctor minunat si foarte bun este vorba. Imi poti da detalii, te rog?
Multumesc,
Teodora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt din Satu-Mare si dinsul m-a operat pe 14-09 de gusa nodulara, ieri am fost externata si sunt f.bine! Apelati la dansul, cu toata increderea... o sa fiti pe maini bune! conditiile din spital si personalul de nota 10

| teo_6492 explică:

Buna dimineata prieteni,
am lipsit o perioada din cauza ca sunt cu mama mea in Cluj pentru operatia de tiroida - gusa polinodulara - la Dl. Dr. Neagoe. Asa cum a scris si Anonim din Satu Mare, careia ii multumesc pentru incurajare si-i doresc SANATATE, Dl. Doctor Neagoe este un profesionist si un OM in adevaratul sens al cuvantului, iar absolut tot personalul este de nota 10! (in special D-na asistenta Nuti, careia ii multumesc in mod special pentru comportamentul extraordinar si pentru faptul ca nu si-a pierdut caldura sufleteasca intr-un astfel de mediu). Mama s-a operat joi, 24. 09 iar luni plecam acasa. Se simte foarte bine. Multumesc inca o data D-lui Doctor si personalului pentru profesionalism si umanitate!
Cu stima,
Teodora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 13. 10. 2009 am fost operata de dl.dr.Neagoe, tiroidectomie totala, iar in 15. 10 am fost externata. Este un excelent profesionist, bland si un om minunat. Face cinste medicinii clujene. Colectivul sectiei este super, doamna as. Nuti Pascu este o dulce, rezidentii sunt la nivelul asteptarilor, langa un asemenea doctor. Au ce invata de la dr Neagoe Emilian. Vi-l recomand cu toata increderea. Eu le multumesc tuturor pentru imgrijirile acordate. Elena Dines din Brad- HD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost operata de dr.Neagoe in aprilie 2008, am avut cancer la sin si acum sunt bine, operatia s-a vindecat repede si acum nu mai am probleme.Este un adevarat profesionist.Marta din Arad