| Tudorescues a întrebat:

Bună ziua prieteni, am 17 ani și am 168 înălțime oare mai cresc și dacă fac flotări mi se încetinește creșterea? Ce ar trebui sa fac sa cresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sofiaaaa001 a răspuns:

Ne oprim din a mai creste in inaltime in jurul varstei de 18-19 de ani, iar flotarile cu siguranta nu te vor opri din a mai creste, fii sigur de asta. alimentatia, miscarea în mod regulat și odihna - sunt cele mai bune modalitati de a creste mai inalt. Nu există o pastilă magică pentru creșterea înălțimii. De asemena genele tale determina cam cat de inalt vei creste asa ca ia si asta in considerare.

| Tudorescues explică (pentru sofiaaaa001):

Mulțumesc frumos, încă ceva pare cum sa dorm, care este poziția corectă, am încercat sa dorm pe spate fără perna la cap dar nu pot sa închid un ochi de 4 ore nu am adormit, de obicei dormeam pe burtă, pe o dungă,

| sofiaaaa001 a răspuns (pentru Tudorescues):

Cu placere! Nu prea cred ca pozitia in care dormim ne poate afecta cresterea in inaltime, pentru ca nu e ceva ce putem controla practic. cel mai important este sa ii oferim corpului nostru un numar esential de ore de somn, (intre 8-10 ore, dar nu mai mult de atat)

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu au treaba flotarile cu cresterea. Este genetic.

| Simpatic a răspuns:

Flotarile sunt bune, nu iti vor creste mai cresterea ce ai! Cresterea in inaltime este data de factori genetici.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu are legătură cu flotările.

| Lorena6879 a răspuns:

Eu anul trecut am avut 1.59, iar acum am 1.70.
Am crescut fără exerciții și
O sa crești și tu.
happy