| subsapte a întrebat:

Problema mea vine in felul urmator :
Penisul meu este putin arcuit ceva in genul " ) ". Vor fi probleme la primul meu contact sexual? Este normal ca la 14 ani sa ai marimea penisului de 18-19 cm? As dori sa-mi raspundeti numai daca sunteti in cunostinta de cauza. Multumesc si o zi placuta in continuare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Majoritatea barbatilor au penisul usor arcuit, nu este nici o problema si nu afecteaza viata sexuala.
Eu cred ca ai masurat gresit. Daca ai amsurat bine, penisul tau este prea mare si daca va depasi dimensiunile actuale, va reprezenta un adevarat handicap. Sunt putine femei care accepta un barbat cu penis peste 20 de cm, fiindca este prea mare si le provoaca durere, nu placere.

| subsapte explică:

@Brigaela Multumesc pentru ajutor. Mie nu mi se pare mare din cauza acelei " arcuieli "... mi se mai mult gros.

| subsapte explică:

@Brigaela apropo, am penisul asa cam de un an, de un an nu mi-a mai crescut/ingrosat, este posibil sa ramana asa? Fara sa se mai dezvolte? Nu e prea devreme sa-si " termine dezvoltarea "?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E devreme, dar e bine, fiindca este complet anormal sa ai dimensiunile astea la varsta ta. Probabil ca ai avut o pubertate precoce.

| subsapte explică:

@Brigaela Scuze de deranj... in urma cu 2 ani, in tabara, eram in pat cu fata, ne-am sarutat s. a. m. d. Ne-am dezbracat si am penetrat-o doar cu " capul " penisului. Mai sunt virgin? Ea mai e virgina din moment ce era sange pe cearsaf?

| InoKo a răspuns:

Nuuu. ea nu mai e virgina.si nu poti sa spui ca ai penetrato asa doar cu capul, ca ai dezvirginizat-o complet din moment ce ai vazut singe pe cearsaf.Si tu tot nu mai esti virgin. Dar asta la baieti nu se vede.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nici unul dintre voi nu mai este virgin, de vreme ce ati avut contact sexual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rasp gresite... da mai poti fi virgin depinde de elasticitatea atei... la fel si fata oricum unul din voi 2 nu mai e virgin.eu cred ca fata.la tine se poate observa simplu

| subsapte explică:

@anonim La ea poti sa-ti dai seama mai usor daca mai e sau nu virgina... dar la mine? EU cum imi dau seama?

| artemiX a răspuns:

Nu se poate observa usor depinde