| Dfghhghu a întrebat:

Raspundeti urgent va rog. Unchiul meu in urma cu cateva zile a patit ceva foarte grav. S-a trezit dimineata si era bine avea niste dureri de cap. Dupa putin timp a inceput sa sangereze abundent pe nas, nu se oprea deloc, dupa purin timp a inceput sa ii curga si pe gura. L-au internat cu analize bune dar nasu este foarte umflat si nu s-a oprit deloc de 4 sile. Mai mult azi dimineata i-a dat din nou pe gura. Are naau foarte umflat si il doare foarte tare capu. Doctorii zic mereu ca e bine si maine daca tot asa e il trimit la Bucuresti. Eu am pus aici deoarece pe net nu gasesc nimic si vreau ceva urgent daca stie cineva. Am uitat sa mentionez ca acum o ora i-a scazut nivelu de hemoglobina la 5. Ce credeti ca ar putea fi? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Ohhh, cu hemoglobina scazuta la 5 nu e bine deloc, banuiesc ca a primit transfuzie de sange, nu?
Asa a ajuns si o cunostinta de a mea la urgenta in Bucuresti, hemoglobina 5 si glicemia 400 - i s-a facut transfuzie de sange urgenta si a stat la terapie intensiva cateva zile pana s-a stabilizat si dupa aceea tot felul de investigatii pana s-a aflat cauza.
Cauzele in cazul tau ar fi o anemie severa si alte carente grave, probleme cu rinichii si ficatul sau o hemoragie interna [ un ulcer netratat poate cauza asta ].
Probabil unchiul tau are o tensiune arteriala buna si glicemie ok deci ies din discutie diabetul si hipertensiunea care provoaca stari urate si fac ravagii daca nu se ia tratament +regim specific.
Cred ca ti-l stabilizeaza pe unchi daca au resurse daca nu... mai bine veniti la Bucuresti.

| xkcszerokcszx a răspuns:

E otravit

| Alexsophi a răspuns:

I s-a făcut un tomograf? Sa nu aiba vreo vână sparta la creier.