| Neindemanatul a întrebat:

recent(acum 2 zile) am venit din Germania si ma mananca gatul, urechile, ochii sunt rosii si ma simt de para as avea un fir de par in ei... ochelari pentru conjunctivita am dintr a 4 a, aerul a fost rece in autocar pentru ca la handicapatii aia de soferi li se parea cald, help mee!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi ca prin Romania isi face de cap o planta numita ambrozie care daca niste alergii ciudate in perioada asta

3 răspunsuri:
| Edisor27 a răspuns:

Cel mai bine e sa consulti un medic oftalmolog

| Neindemanatul explică:

Sincer sa fiu am jucat fotbal acum 1 zi si m-am bagat in asa zisii 'boscheti' si am dat de planta aia dar nu stiam ca e din cauza ei, o sa mi fac un dus.

| Neindemanatul explică:

M-am documentat pe wikipedia si am vazut ca printre "bolil' ei este conjunctivita alergica exact ceea ce am eu, mersi.