| Tapanov_Mario_1977 a întrebat:

Bună ziua. Recent am achiziționat o pereche de adidasi pentru fotbal de la Nike. Nu e prima achiziție de la Nike din această categorie. Am jucat prima dată cu acea pereche și n-am avut nimic. Astăzi am jucat iar și am început sa fac bășici. Țin sa precizez ca adidașii nu mă strâng, respectiv nici mari nu îmi sunt. Care ar putea fi problema? Comoditatea adidasilor le pot oferi lejer nota 9 spre 10. Ar fi o varianta sa îi înmoi în apă caldă sa se formeze pe picior? Aștept alte soluții. Mersi anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ultimulom1 a răspuns:

Mai umblă cu ei, pana se mai lărgește

| Klio021 a răspuns:

Basicile se pot agrava in mod semnificativ in perioada verii, in conditii de temperaturi si umiditate crescute. Pantofii potriviti pentru controlul simptomelor unor boli care se pot manifesta la nivelul membrelor inferioare nu doar ca inlatura disconfortul uneori insuportabil, ci impiedica si infectarea cu agenti patogeni, precum bacteriile, ce gasesc conditii prolifice de dezvoltare in zona picioarelor bolnave si incorect sustinute de incaltaminte.