La care parte vă referiţi, mai exact?
Cei care dau sfaturi medicale pe internet sunt adesea fie nebuni, fie cretini.
Fie ambele, sau le place sa se bage in seama (adica ambele)
deci, ai o problema medicala, MERGI LA DOCTOR, nu la ghicitoare, nu la preot, nu pe internet
Am menționat deja că nu caut diagnosticul aici, ci o părere până ajung la medic, ca să nu o dau în panică.
Da, ai mentionat, eu nu am citit tot
daca tot vrei un diagnostic ne-oficial, parerea mea e ca sunt varice
sunt naspa, dar nimic grav, se rezolva cu medicamente si miscare
si da, apar la oriunde in sistemul circulator, nu numai la picioare ca stai prea mult in picioare
Eu stiu ca o radiografie se da si pe film, nu doar pe CD. Mai aveai si o scrisoae medicala cu observatiile investigatiilor. Era buna si aia. Te-ai dus doar cu CD-ul, asa de smechera?
Nu știu de ce răutatea de la final, am menționat clar că am primit și o fișă împreună cu CD-ul, dar acolo scria doar trei rânduri, fără nicio exagerare, și diagnosticul ar fi fost "pneumonie la plămân drept" (spus de pneumolog) sau așa ceva, dar am considerat că ar fi fost de folos și citirea radiografiei, în caz de orice. Film nu mi s-a dat, fiecare cu modul lui, presupun, dar nu am putut să mă radiez de două ori într-un timp atât de scurt.
Alea trei randuri erau suficiente pentru medic.
Cat despre iradiere, zau mai bine te-ar "radia" (cum ai scris cu mana ta).
Unii probabil sunteți triști rău, dacă vă bucură să jigniți aiurea pe internet, la o greșeală minoră, sau doar pentru faptul că cineva caută o părere orientativă ). E problema mea dacă consider că e normal să fii capabil să poți citi o radiografie de pe un CD. Suntem în 2022. Când am fost la neurolog, a băgat imediat CD-ul cu RMN-ul și l-a putut citi, deși putea și dumneaei să vadă ce scrie pe foaia venită cu CD-ul și să îmi dea un tratament acolo, să fie, nu? Dar nu, a ținut să verifice singură, să se asigure. E tot părerea mea și faptul că acea doamna pneumolog a fost o incompetentă care îți ia banii și tratează lucrurile cu dezinteres, spunându-mi că simptomele sunt din cauza altor tulburări ale mele (care sunt sub control de ani de zile, cu analizele "la zi") sau de la Covid (după câteva teste rapide, unul făcut și la urgențe, chiar înainte să merg la ea), și a refuzat să îmi facă teste simple pentru a-mi verifica plămânii, doar să revin din nou, la o altă consultație, ca să dau alți 300 de lei. Să fim serioși
)
Mulțumesc mult!
Vitamina C intravenoasa? Eu ti-am zis sa te feresti de nebuni, dar nu m-ai ascultat.
Aceasta este poza: https://lataifas.ro/......0x1615.jpg
Am observat că link-ul din întrebare nu funcţionează...
anonim_4396 întreabă: