| bogdan324 a întrebat:

Recent mi-au amortit usor degetul mic si inelar(au trecut cateva zile de cand am problema asta), de obicei stau mult in fata pc-ului cu cotul pe masa si de la asta cred ca de la asta mi se trage.Cum pot remedia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Au trecut 2 ani de la postarea cu inaltimea si eram curioasa sa stiu, ai mai crecsut peste 1.75 de acum 2 ani?
Cati centimetrii?

| bogdan324 explică (pentru Violleta2022):

1.80,sunt mai mult decat multumit, acum ca am inaltimea vreau sa ma apuc de sala dar din cate poti observa am problema respectiva.

| itsoft a răspuns:

Ajunge cat va jucati mai faceti si ceva uitil nu numai jocuri. uni ca voi deja sunt mari in proiecte, cretori softuri telefoane, voi ramaneti cu jocurile

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandru_Buse_1990 a răspuns:

Stai cu mana intinsa in pat, incearca sa o mai misti din cand in cand(nu mult) stai cu cotul pe masa si incomodezi tendonul vizibil de la cot, mi se intampla si mie, ramai in pat ceva timp si vezi daca merge