De unde vrei sa cumperi in afara de farmacie? Fereste-te de cele facute de gsk, in rest sunt ok
Problema este ca nu stiu exact de unde sa cumpar,as incerca sa achizitionez direct de la firma respectiv laboratorul de provenienta,sau de la producatorul principal, ceea ce este posibil, dar mult mai greu.
Desigur ca as putea sa merg mai departe cu acest,, caz'' si neacceptare acestora sau lipsa lor de indiferenta fata de un pacient si sa intocmesc o mica plangere, dar asta nu ma v-a ajuta cu nimic...cred;(
Te complici aiurea cu plangerea
Inteleg ceea ce vrei sa spui,dar faza este ca vaccinurile antigripale trebuiesc facute doar de medicul de familie,acesta trebuie sa isi asume responsabilitatea in cazul producerii unui risc sau neefectuari acestuia in cazul in care pacientul cere acest lucru. Orice alt doctor nu are voie sa iti faca un astfel de vaccin, si niciodata nu o sa iti faca alt doctor, doar,, pe sub mana'' si daca te duci la,, number 1'' aia cu,, pe sub mana'' ai sansa sa nu iti faca vaccinul bine si sa ajungi sa paralizezi...
Buna,
Inseamna ca nu ai un medic informat. Simptomele de boala daca le ai, nu te poti vaccina. Nu faci un vaccin cand ai simptomele bolii, il faci ca sa previi, asa cum ai zis si tu.
Ce poti face tu, este sa te duci sa iti cumperi singur vaccinul si sa te duci la un centru de permanenta sa ti-l faca, daca medicul de familie nu vrea.
Vaccinurile nu exsta decat in farmacii. Presupun ca esti deja vaccinat cu cateva vaccinuri pe care le-ai facut in copilarie...crezi ca ele nu erau tot din farmacii?
Numai din farmacii poți cumpăra.
Dacă nu ai pregătire medicală să dai o injecție apelezi la un cabinet medical privat.
Asta stiam,imi pot face o injectie singur,nu ai nevoie de pregatire medicala,doar de putina experienta dobandita din boli precedente, sau prim ajutor. Ceea ce stiu este ca medicul de familie este obligat sa iti ofere dreptul la un vaccin anual/la anumite perioade de timp cu anumite scopuri, iar acel drept nu mi-a fost oferit, si cum spuneam sa il cumpar din farmacie nu as stii ce sa cer, pentru ca vaccinurile antigripale sunt de mai multe tipuri.
Nu iti poti face o injectie singur. Vaccinurile se administreaza intr0un anume fel, nu asa cum credem noi. Baga acul si gata. Apeleaza la o asistenta/asistent si nu te complica aiurea.