| MaryStef87 a întrebat:

Buna ziua, s-a confruntat cineva cu cosuri/bubițe pe mameloane și în vârf au parca un punct de grasime alb/galbui? Zona nu e iritata/dureroasa, am 4 la număr pe mamelonul stang, le-am observat in perioada ovulației, a trecut de atunci o săptămână (acum am sânii si sfarcurile sensibile, putin durerosi sânii, deoarece trebuie sa imi vina menstruatia.) A mai patit cineva asa? Poate sa fie din cauze hormonale? E prima oara când le observ, țin minte ca am mai avut ceva asemănător în sarcina, dar de atunci au trecut 6 ani.Multumesc pentru răspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

La persoanele cu dereglări hormonale aceste coșuri sunt destul de frecvente! Îți trebuie niște alifii recomandate de un dermatolog bun!

| Iuliabarbu a răspuns:

Buna, și eu mă confrunt cu aceeași chestie de săptămâna aceasta, însă eu iau anticoncepționale și cred că de la alea sunt.

| MaryStef87 explică (pentru Iuliabarbu):

Bună ziua, și eu am sterilet, între timp am fost și la ecografie mamara, iar doctorul sexolog mi-a zis ca por apărea și datorita schimbărilor hormonale. Mie aproape mi-au dispărut, s-au redus aproape cu totul.