| Vivilica a întrebat:

Bună ziua! S-a confruntat cineva cu durere pe nervul sciatic? Pleacă de la coloana și se lasă pe picior durerea. Compresie mare pe nerv. Credeți că fizioterapia ajuta in vreun fel? Sau voi ajunge la operație? Cine a trecut prin asa ceva sau are idee. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, am si eu niste dureri de genul si reusesc sa le controlez din exercitii fizice.

| Felys a răspuns:

Acum 11 ani am avut parte de asa ceva, am avut hernie bilaterala L4-L5 si am incercat sa ameliorez cu fizioterapie dar nu a mers in cazul meu.Am ajuns la operatie pe care am simtit-o ca pe o eliberare.Nu pot sa zic ca mai sunt ca inainte de b oala si recuperarea a durat mult dar sunt relativ bine, imi pot ridica nepoata de 15 kg in brate.Recuperarea dupa operatie a fost in principal plaja si namol, vreo 7 ani la rand, avand norocul sa fiu si din Constanta, nu a fost un efort prea mare, ba chiar o placere. Oricum prima data incearca cu fizioterapie si poate ai norocul sa functioneze in cazul tau, succes

| KovacsB a răspuns:

Fizioterapie si a functionat, vreo 5sau 6 sedinte.Trebuia sa fac 10 dar daca mi-a trecut am renuntat.
Nu mai ridic greutati mari dar 15-20 de kg nu sunt probleme.

| Vivilica explică (pentru KovacsB):

Doamne ajuta sa îmi treacă și mie, tot 10 ședințe am și eu, sper sa treacă, este ultima varianta pana la operație, am dureri groaznice iar antiinflamatoarele mi au distrus stomacul, nu mai pot lua nimic, k mi au ieșit și bubite pe corp de la atâtea pastile.
Mulțumesc pentru răspuns. Seara buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună ziua!
Depinde până unde se lasă durerea.
E până la gleznă sau in vârful degetelor?

| Vivilica explică (pentru anonim_4396):

Pana la glezna

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vivilica):

Nu e foarte grav.
Se poate rezolva.